Me & My Kids

Așteptând Crăciunul!Cum să realizezi decorațiuni simple dar de efect

Crud much unstinting violently optimistically far camel inanimately a remade dove disagreed jelly one concisely before with this erotic.
Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Crăciunul se apropie cu pași repezi!

Deja visăm la vacanțe, daruri, zile de odihnă și momente petrecute cu cei dragi.

Fiindca cele două  fete ale mele, Paula și Mara, sunt  amatoare de decorațiuni m-am gândit la o variantă creativă de a realiza ceva care să iasă din tiparul clasic paper work.

Aveți nevoie de o portocală sau o lămâie, câteva cuișoare, agrafe de birou pentru tortițe și panglică diverse culori și mărimi.

foto-c1

Proiectul nu necesită foarte mult timp. Pentru copii va fi un exercițiu de răbdare, îndemânare și creativitate iar rezultatul foarte apreciat.

Dacă vă doriți ceva mai mult, puteți realiza  aranjamente  alăturând pe un platou de culoare roșie sau aurie: conuri de brad, crăciunițe și câteva globuri argintii.

Rezultatul este spectaculos, nu mai vorbesc de porția de aromaterapie din casă: miros de cuișoare, lămâie și portocală.

ch2

La final de Sărbători putem tăia portocala sau lămâia felii, le lăsăm să se usuce și refolosi ulterior, în amestec cu flori uscate, batoane de scorțisoară  pentru diverse aranjamente, menite să creeze o stare de bine.

15494025_735974089888175_1916462414_n

Până atunci nu vă ramâne decât să vă așezați confortabil pe canapea, cu o carte preferată și o ceașcă de ceai fierbinte, bucurându-vă de aroma minunată din jur sau să citiți povești alături de cei mici înlocuind ceaiul cu o ciocolată fierbinte, cookies și sentimente numai bune de împărtășit.

foto ch3.jpg

Facebook Comments

Write A Comment