Final de an. Ne trăim viața în nenumărate feluri, trăim experiențe diferite însă, la sfârșitul celor 365 de zile, întotdeauna recapitulăm. Start nou, planuri, dorințe și o întreagă listă de priorități așteaptă să fie luate în considerare. Singura limită ești tu. Dacă ne uităm puțin în urmă, vom vedea ce am făcut bine şi ceea ce am făcut greşit, dacă am început noi prietenii sau dacă ne-am apropiat de cei care sunt deja prezenți în viața noastră.

E momentul pentru a face promisiuni noi, unele pentru a fi încălcate, altele pentru a fi păstrate, un timp pentru a privi înainte şi a încerca să schimbăm lucrurile în bine.

aeb1cdefdf077008b34b3c76ede3aa7a

Îmi doresc să aveți motive pentru a sărbători ceva nou în viața voastră!

Trăim un moment de bucurie deoarece ştim ce se poate întâmpla într-un singur un an, inclusiv cât de mult vom ajunge să învățăm, să dezamăgim, să iertăm şi să iubim.

Ajunul Anului Nou a fost întotdeauna o perioadă în care am reflectat asupra a tot ceea ce s-a întâmplat în anul precedent. Ce am oferit vs ce am primit! Nu e doar o simplă balanță!

Care au fost cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în ultimele 12 luni, ce bucurii neaşteptate am trăit, ce obstacole am întâmpinat, care au fost relaţiile mele cele mai valoroase, în ce fel am reușit să dezvolt lucruri care să mă definească așa cum sunt, ce am făcut pozitiv pentru cei din jurul meu?

Care a fost cea mai plăcută şi mai provocatoare parte a muncii mele? Răspunsurile sunt multe, însă nu putem raporta toate momentele frumoase din viață la o simplă agendă de lucru sau la numărul de întâlniri reușite sau nereușite pe care le-am avut.

13ba6c5f5c1c67d0794ec197fb52ec25

Cea mai importantă întrebare, e cea legată de lucrurile pe care le-am învăţat de-a lungul anului trecut. La mine a fost subiectul legat de educarea rabdării. Chiar și la această vârstă mai am de lucrat la acest capitol. Fiindcă în cele din urmă, cred că viața este despre  învăţare, iubire, acceptare și împlinire. Doar să fim corecți cu noi înșine!

Întotdeauna am crezut în munca susținută, în a face lucrurile diferit chiar dacă asta însemna ieșirea din zona de confort. Asta fac și în familia mea, zi de zi, cu doza de umor aferentă. Așa îmi cresc copiii.

Uneori am simțit că anumite  lucruri au fost menite să fie, cu toate că nu cred în ideea că totul se întâmplă din senin. Am împărtăşit cu voi unele lecţii de viaţă reală. Mai ales cele referitoare la experiențele trăite alături de copiii mei.

Reflectând mi-am dat seama cât de mult s-au schimbat lucrurile în viața noastră de anul trecut.

Am făcut greșeli, ne-am regăsit…iar eu am înțeles că, până la urmă, trebuie să fiu mai tolerantă cu mine însămi și mai obiectivă. Schimbările sunt bune, transformările sunt grele dar le iubesc atunci când am oameni de preț lângă mine.

Nu reușesc din prima? So what, data viitoare va fi mai bine ! Never say never!

Au existat piedici, există unele lucruri ce trebuie dezvoltate mai mult, care trebuie ajutate să crească. Așa e viața. Te învață să pui mai mult preț pe conținut. Sper că veţi face acelaşi lucru pentru ca dorințele voastre să devină  realitate în 2017.

În cazul în care visele voastre nu vă sperie, acestea nu sunt destul de mari! Îndrăzniți să faceți primul pas către ceva nou, chiar dacă va părea greu pentru un moment, veți vedea că rezultatele  vor conta pentru o viață, atâta timp cât veți face lucrurile cu plăcere. Vorbesc din experiență!

4b715a749dd843a069004d7a05c52ee4

Așadar, noi aventuri, noi speranţe și noi șanse  pentru anul 2017 !

Gândiți pozitiv!

Urările mele de anul trecut rămân valabile:

Nu uitați să iubiți nebunește, să scrieți istorie în felul vostru pozitiv, să trăiți cu intensitate, să iertați, să citiți cât mai mult, să sărutați pe cineva despre care credeți că este absolut minunat și are un rol special acolo în sufletul vostru, să corectați, să sperați , să sprijiniți oameni care au nevoie de voi și undeva, la sfârșitul anului viitor, zâmbind, să fiți mai puternici, mai înțelepți, mai împliniți!

La Mulți  Ani!

ef10187642e6d556d088cc8aa74aa31d

Sursa foto- Pinterest.com

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment