Contează intensitatea cu care iubim sau momentele de calitate pe care le trăim? Avem nevoie de o singură zi sau de toată viața să trăim alături de oameni care merită dragostea noastră? Norocoși sau nenorocoși căutăm magia dintre noi! Unii îi spun chimie, alții atracție, alții IUBIRE.

Nebunia Crăciunului a trecut, să întâmpinăm cum se cuvine Sf. Valentin sau Dragobetele…mai bine pe amândouă fiindcă nouă nu ne plac discriminările.

Singuri sau cupluri, toți suntem într-o căutare asiduă de a găsi permanent ceva care să ne împlinească. Pare ciudat să avem o zi anume în care să privești în sufletul tău sau în ochii celui de lângă tine și să nu vezi perfecțiunea sau o poveste de dragoste demnă de marile ecrane.

c0acde19f09c15647db08c67bf005258

Căutăm, împlinim, ne dorim, răspundem, ne dorim…ne dorim…ne dorim!

De fapt trăim într-un cerc vicios. Indiferent la ce categorie ne-am afla, ne vom dori întotdeauna câte puțin din fericirea celuilalt. Dacă avem o zi anume pentru a vorbi despre ceea ce ne leagă ar trebui să avem curajul de a ne lăsa purtați de val.

Un vapor aflat în port este în afara oricărui pericol, dar vapoarele nu sunt construite să stea în port.

Cam așa e și cu dragostea. Poți face declarații, trimite daruri, însă esența se va afla întotdeauna în spatele gesturilor. Gândiți-vă doar !

Cuplurile fără copii se bucură de libertate, de momentele lor, ideea de a deveni o familie e din ce în ce mai tentantă, pare o opțiune care i-ar împlini mai mult. Iubirea trebuie să ajungă la un alt nivel. Nu mai numără lunile, anii de când sunt împreună, trăiesc pentru viitorul apropiat și startul pentru o altă etapă a vieții.

78b7f16a336f58a2764c0b7f071508f8

Alții speră să se despartă și să devină ,,single,, tocmai fiindcă vor să trăiască altfel, pe cont propriu. Ideea de doi e greu de dus. Fiecare trăiește cu motivele lui.

Cei singuri își doresc să găsească pe cineva, să trăiască sentimentul unei relații în doi, să evolueze spre relația care duce spre ceva stabil.

Cuplurile cu copii își vor dori un moment care să le amintească plăcerea de a bea un pahar de vin în doi, conversația liberă de pe vremurile bune, să lenevească în pat uitându-se la un film sau pur și simplu să fie doar ei.

Într-o zi ca oricare alta, fiecare își caută involuntar propria formă de iubire. Nu trebuie să ai revelația asta de Ziua Îndrăgostiților.

Căutăm permanent împlinirea afectivă indiferent dacă suntem singuri, un cuplu, o familie. Adevăratul cadou vine neîmpachetat cu o fundă roșie.

d9450bea2a1d0aa9b339d98c79c0b4c3

Îl primești abia când ai clipit pentru o secundă și te întrebi dacă ești ok singur, lângă băiatul potrivit sau fata potrivită, cu sau făra inelul cu diamant, dacă te regăsești în familia proaspăt mutată într-o casă nouă și vântul nu-ți bate în suflet sau tocmai ai aflat că veți fi trei în loc de doi cu toate că pentru tine era mai bine un număr par.

Cum ar fi dacă  de Ziua Îndrăgostiților singurele cadouri pe care le-am primi ar fi cele pe care le-am dori cu adevărat. Indiferent de status social. Fără cutii de la branduri celebre și inimioare. Cele care ne-ar schimba viața radical și ar depăși doza noastră de curaj. Dacă amintirile sunt flexibile și viitorul e flexibil. Momentele de azi vor fi amintirile de mâine.

Happy Love Day!

Mariana Stan

Sursa foto:  Arhiva personală, Pinterest.com

 

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment