Iubesc  Femeia chiar și pentru o zi. O combinație de haos, încredere, durere, pasiune, nebunie, frumusețe, inocență, tărie, slăbiciune…VIAȚĂ!

Înțeleg  femeia simplă, fără planuri de viitor, decât copiii ei. Întâlnesc  femeia cu putere de sacrificiu, nobilă, iubitoare ce dăruiește necondiționat.

Ador femeia care spune lucrurilor pe nume nefiindu-i  teamă să-și asume ceea ce spune, care îmi trezește emoție atunci când o privesc  și mă face să râd atunci când am avut o zi grea.

Caut femeia care te învață să trăiești cu tot sufletul, fără cărări știute doar de ea și destinații false.

Am lângă mine femeia pentru care trecutul este doar o pildă pentru viitor, care trăiește simplu, cu recunoștință pentru fiecare moment. O iubesc fiindcă m-a determinat să accept să nu mă mai tem, să încep să trăiesc fiecare experiență, dureroasă sau fericită. Să trăim din plin.

Petrec  zile cu femeia care știe că fericirea e atunci când oferi, în ciuda tuturor căutărilor, pură în simțire care nu te constrânge să alergi după fericire.

5fc709d0115d15fc2f83b676c2833316

Bucuria din ochii ei, lacrimile din ochi ei, certurile dintre noi, mi-au schimbat viața. Nu mai conta dacă toată lumea mă iubea doar faptul că o iubesc. Să simți asta de atâta timp îți schimbă complet viața, călătoria mea a început cu pasul ei spre mine și ne-am dorit să pierdem din vedere țărmul pentru foarte mult timp.

Îmi place femeia care se gândește la înfrângere, la a renunța, fiindcă știe că există vise ce nu pot fi împlinite, dar continuă să lupte, în tăcere, senină, pentru a avea viața care ne așteaptă.

Faptul că e diferită o face mai frumoasă, îmi spune des că în spatele fiecărei probleme se ascunde un DAR, că pasul înapoi e doar pentru vederea de ansamblu, nu pentru a te da batut.

Pentru mine EA a fost un nou început. A fost alegerea mea fără prea multe cuvinte.

Iubesc femeia chiar și pentru o zi.

Semnat:  EL

 

Sursa foto: Pinterest.com

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment