Ador oamenii care iubesc și caută viața cu tot sufletul, dincolo de limite de înțelegere. Mereu încăpățânați, gata de a-ți transmite sentimentul  că trebuie să ai curaj să-ți deschizi puțin inima.

Cum poți să-ți înveți copiii să iubească dacă nici tu nu ai realizat ce înseamnă acest lucru, cum e când dai fără să ceri sau ceri fără să primești?

Plăcerea de mă implica în diferite cazuri sociale are legătură cu ceea ce îmi doresc să fac pe viitor. Cred că gesturile frumoase nu au preț iar șansa de a fi mai bun poate începe mereu cu o faptă bună.

29409de6ce2832d3f74c2c4f7af371d8

În spiritul acestei idei, vă invit sâmbătă, 9 septembrie, între orele 11.0018.00, la  MERCI Yard TROC, în incita Merci Charity Boutique, str. Popa Nan, nr. 13.  Facem troc având ca monedă de schimb rechizitele școlare.

Da, poți fi om bun aducând rechizite pentru clasele I-IV (caiete, creioane colorate, pixuri, carioci etc) pentru ca acestea să ajungă la cazuri sociale din comunități rurale sărace.

091928ae14090f570cdea3678ac131b2

Proiectul este susținut de Merci Charity Boutique alături de alte inițiative printre care se numără: Merci la sat, Prânz caritabil cu o personalitate, Zâna Merciluță, Mâine pentru copii sau Îndrăznește să visezi.

Voi fi acolo alături de Daniela Staicu și Alina Țiplea, fondatoarele Merci, pentru a construi vise împreună. Alături de noi vor fi și cei de la Capsuni cu Zahar care susțin această cauză, donând haine pe care le veți găsi de vânzare la târg.

21360793_887489264736656_2126179074_n

Intrarea este gratuită. Vă răsfățăm cu o cafea bună, oferită de  Starbucks, degustăm bunătățuri, socializăm sau răsfoim cărți. Asta până vă hotărâți ce să mai cumpărați.

Nu uitați că fiecare produs din curtea Merci va avea un cost în rechizite!

Dacă nu doriți să le cărați după voi sau pur și simplu nu reușiți să mergeți la cumpărături până atunci, aveți posibilitatea de a le cumpăra direct de la standul unei librării, special amenajat pentru voi.

Haideți să îmbunătățim condițiile de învățare ale copiilor la sate! Să donăm pentru educația la sat!

MERCI pentru împlinirea unui vis!

 

 

Sursa foto: Arhiva personală, Merci Charity Boutique & Pinterest.com

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment