Ce înseamnă pentru voi Paștele? Nebunia cumpărăturilor, plăcerea cadourilor, gânduri frumoase și sentimente împărtășite alături de familie?

De Paște îmi doresc să ajut mai mult copiii de la Touched Romania. Acești copii au devenit parte din viața mea. Pentru mine și pentru ei sărbătoarea Paștelui nu poate semnifica doar goana după un Iepure darnic.

Pentru acești copii cadoul de Paște poate însemna  rechizite școlare și sprijin să meargă la școală sau grădiniță, să crească alături de familia lor într-un mediu echilibrat, fara violență.

Puțin înseamnă de fapt mult pentru un copil care are nevoie de tine!

Pe 1 Martie 2018 Touched Romania alături de Auchan Romania a demarat campania  Îmbracă un copil de Paște. Mă alătur echipei și susțin această campanie umanitară desfășurată între 1 martie – 10 aprilie în cele opt hypermarketuri Auchan din capitală.

Cum te poți implica și tu? Trimite: IMBRACA prin SMS la 8840, valabil în reteaua Orange, Vodafone, Telekom Romania Mobile și Digi Mobil. Donează 2 Euro pentru un copil în dificultate!

Campania Îmbracă un copil de Paște are ca scop strângerea de fonduri pentru un grup de 300 de copii, victime ale violenței domestice, săraciei și excluziunii sociale. Cu fondurile strânse, asociația Touched Romania va avea resurse pentru a sprijini copiii din programele aflate în derulare, să beneficieze de  îmbrăcăminte nouă, lucruri utile pentru școală sau grădiniță.

Pe de altă parte vizează sensiblizarea comunității referitor la situația copiilor în dificultate. Tocmai de aceea reacția voastră pozitivă contează. Poți trimite mai departe acest mesaj contribuind la fericirea unui copil care are nevoie de tine.

Conform datelor Eurostat, în 2016, România avea cea mai mare pondere a sărăciei, în rândul copiilor, din toată Uniunea Europeană. Un copil din doi cu vârsta de până la 6 ani, în România, se află în risc de sărăcie și excluziune socială.

 49,2% dintre românii cu vârste cuprinse între 0-17 ani erau sub risc de sărăcie, mult peste media UE (26,4%). Aproximativ 300.000 de copii din România se află în afara sistemului de educație, peste 60.000 de copii sunt separați de familiile lor.

Un simplu sms poate schimba în bine povestea lor de viață. Ne poți ajuta să oferim îmbracaminte pentru cei peste 300 de copii sustinuți de Asociația Touched Romania, chiar de Paște!

Detalii referitoare la campanie și regulament găsești aici:

http://touchedromania.org/regulament-campanie-imbraca-un-copil-de-paste/

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment