De câte ori nu ați visat la ziua perfectă în care nu faceți altceva decât să vă relaxați ore în șir, uitând de noțiunea timpului. Răsfățul ăsta ar trebui să aibă mai multe forme fiindcă noi, femeile, beneficiem de el cam rar.

Câte dintre noi nu au amânat ieșirea la o cafea cu o veche prietenă, mersul la coafor, alergatul în parc, o ședință la cosmetică sau pur și simplu cititul unei cărți? Variantele de răspuns sunt multe: nu avem cu cine să lăsăm copilul/copiii, nu vrea copilul să rămână cu bona/ bunica.

Cel mai greu de trecut e sentimentul de vină, că-l abandonezi în timp ce tu încerci să te bucuri puțin de libertate.

Mai avem de lucrat la sentimentul de vină, atunci când vine vorba să alegem între ei și noi

Ce-ar fi dacă nu ar trebui să alegi? Cum ar fi să-ți iei copilul cu tine într-un loc unde atât tu cât și el sunteți răsfățați?

Recent am descoperit un astfel de loc în București. Este vorba de Yucca Wellness Center. Îi găsiți pe Lt. Av. Marcel Andreescu, nr. 15, zona Dorobanți.  Așadar iată-mă cu copiii după mine, gata să aflu și alte noutăți.

Stare de bine e din momentul în care le intri pe ușă. Oameni prietenoși, gata să-ți răspundă la toate întrebările, pe care evident că le ai, de fiecare dată când începi un lucru nou. Păi cum să te relaxezi când încă ții copiii de mână? Hai să vă explic…

Copilul și inspirația Yucca                                          

La Yucca ai posibilitatea să explorezi frumusețea copilăriei. Lumea Copilăriei – Yucca Center, o lume pentru copii, unde fiecare dintre ei poate trăi o poveste aparte. Pot învăța după bunul plac în funcție de aptitudinile lor sau se pot juca în locul special amenajat pentru ei.

2017.08.01 - YUCCA - petrecere de copii - high res - 352.jpg

În timp ce tu începi să te bucuri de tot și de toate, copilul poate urma  o groază de ateliere pe placul lui: călătorie în lumea alimentelor, unde poate să învețe despre alimentele sănătoase și să-și desăvârșească  talentele culinare, atelierul de creație Sabiarelli, creație prin tehnica picturii pe apă, storytelling, yoga, dans, limba engleză.

Dacă te hotărăști să-i sărbătorești ziua de naștere nu trebuie decât să alegi o tematică anume și să-i aduci prietenii pentru a trăi momente de neuitat.

2017.08.01 - YUCCA - petrecere de copii - high res - 161

Copilul și părintele  

Da, ce ar fi viața noastră ca părinți, fără momentele cu copiii. Ne plângem sau nu, însă pe zi ce trece, devenim din în ce mai conștienți de importanța timpului de calitate petrecut cu ei. Orice amintire este importantă pentru că definește adultul din viitor.

Atelierele de parenting despre care am aflat că se organizează aici, vorbesc despre sinceritatea față de noi ca adulți și copiii de lângă noi. Cine nu își dorește relații frumos construite  și cutii cu amintiri pe care scrie îngroșat: m-au învățat părinții mei sau am trăit alături de părinții mei.

Suntem direct responsabili de fericirea lor, așa cum prin ignoranță devenim părtași la eșec. Nu e o rușine să vorbim despre noi cu defecte și calități iar asta trebuie să-i învățăm și pe ei

1cafb40f8a056b0c0bb3ca61e38a98df

Mama și starea de bine

Femeia rezumă foarte bine filosofia Yucca: tratează omul ca individ complex. Așa cum suntem de fapt. De aceea serviciile lor se focusează pe aspectul spiritual îmbinat cu cel fizic.

Ar trebui să ne respectăm viața și vârsta, acordându-le atenția cuvenită. Doar așa poți obține o stare de bine! Relaxare, sănătate și frumusețe!

Beneficiezi de consiliere personalizată, tocmai pentru a înțelege importanța unui stil de viață echilibrat, armonios, în care se tratează mai întâi cauza și apoi efectul.

Centrul Yucca are și o componentă socială, funcționând cu un personal format din femei aflate în situații de risc. Astfel 90% din profit este reinvestit în activități sociale pentru grupurile defavorizate. Sună bine, nu?

Măcar o dată pe lună ar trebui să-ți faci timp pentru tine, conștientă fiind că timpul tău  înseamnă timp de calitate.  Iată câteva servicii pe care ei le pun la dispoziția clientelor: estetică facială, remodelare corporală, tratamente spa, masaj sau terapii complementare.

20664651_1811584162484929_4933965125741199980_n.png

 

Poți testa, în exclusivitate, Electronic Stem Generator, care are la bază o tehnică patentată de stimulare a celulelor stem adulte. Inventatorul acestui sistem, medicul Bogdan Vlădilă, a obținut diverse premii pentru eficiența și inovația dovedite în domeniul cosmeticii și esteticii faciale.

Mama & business-ul ei

Nu trebuie să fii neapărat femeie de afaceri ca să-ți dai seama că timpul înseamnă și bani. Mai ales în Bucureștiul acesta unde totul se trăiește pe repede înainte.

Dead line poate fi și acasă când trebuie să decizi ceva, proiecte pot fi o groază, legate de familie, întâlniri, program de 8 sau 10 ore! Butonul de pauză nu prea există, nu ai cum să fii și la birou, la job, acasă, să trimiți mailuri, în timp ce trag copii de tine sau încerci să fii zen.

20604614_1966036603635063_770050350826124604_nLa parterul Centrului Yucca găsești Pancakes & more, clătitărie și bistro. Un loc binevenit pentru pauza de cafea și momentul când pur și simplu te pierzi în peisaj.

În afara unor clătite sărate sau dulci, cum nu am mai întâlnit în București, ai posibilitatea de a alege salate, sandwich-uri și supe corporate.

Dacă a venit vorba de clătite vă recomand clătitele cu somon sau cele cu fructe de pădure. Au primit un verdict pozitiv mai ales din partea copiilor mei.

20526177_1966036563635067_1654226102693033863_nNimic nu e mai prețios pe lume decât tu și familia ta. La fel ca și mine știți principiul -dacă mama e bine și copiii sunt bine – așadar prețuiți-vă! Aflați răspunsuri la întrebările și curiozităție voastre.

Mi-a plăcut Yucca și voi mai scrie despre ei deoarece e un loc unde poți să faci planuri, să trăiești frumos și împăcat, nu doar tu, ci întreaga familie.

 

Pe curând!

 

About

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment