Pentru părinți școala începe pe 25 septembrie. Ora de Disciplină, seminarul gratuit dedicat părinților responsabili, aduce la catedră specialiștii ce vor contura schița unui copil disciplinat. Cum vom colora această schiță cu propriile noastre culori? Totul trebuie să decurgă natural, eficient și în concordanță cu personalitatea copilului nostru. Sună foarte bine dar știm cu toții că este greu de pus în practică.

Tocmai de aceea Şcoala Părinţilor Responsabili este o campanie socială, cu o serie de seminarii gratuite pentru părinţi care aduc la catedră cei mai bine pregatiţi specialişti pe teme specifice. Scopul campaniei este să ofere acces facil părinţilor către acele informații utile, complete şi corecte prin care să fie stimulați şi susținuți în a creşte copiii frumoşi şi sănătoşi.

Campania a deschis porțile școlii în octombrie 2016, și de atunci a organizat 15 seminarii gratuite, care au adunat peste 2400 de părinți si viitori părinți și au adus la catedra peste 90 de specialiști bine pregătiți.

Cât este de greu să te adaptezi unor instituții școlare, să le înțelegi rostul regulilor, să îți modelezi propria organizare și disciplină interioară?

Disciplina și implicarea sunt podul dintre scopuri și realizări, pe care, noi, părinții, îl construim pentru propriul nostru copil iar Qbebe este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos.

Astfel, Marți, pe 25 septembrie, de la ora 17.00, la Teatrul Elisabeta, la Ora de Disciplină, toti părinții sunt invitați să deprindă arta disciplinei, pentru viitorul adult ce va deveni copilul nostru.

Iată programul:

Lectia 1 Ghid pe vârste: regulile și rutinele care ajută în disciplinarea copilului – Antonia Noël, Specialist in Comunicare, consultant si formator în Comunicare Relațională, autor de carte pentru copii.

Lectia 2 Creșa, grădinița și școala: ghid de adaptare, acceptare și comunicare – Daniela Nicoleta Dumitrescu, Psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger “Fericiți cei ce comunică”

Lectia 3 Cum adaptezi disciplinarea copilului vârstei și personalității acestuia – Cristina Dimitrescu, Psiholog clinician și psihoterapeut, mentor coach si trainer

Înscrierile la Ora de Disciplină se fac aici: https://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradedisciplina.ph

Detalii despre toate seminariile Şcolii Parinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili https://www.facebook.com/scoalaparintilorresponsabili/ https://www.youtube.com/user/Qbebe1/playlists?sort=dd&shelf_id=2&view=50

Seminariile Școlii Părinților Responsabili sunt kid-friendly. Părinții care nu au posibilitatea de a lăsa copilașii în grija altcuiva, sunt invitați să vina alături de ei, deoarece va exista o Camera de Joaca plină de distracție pentru cei mici.

Parteneri: Itsy Bitsy, Sebastian Purice, Ursulla, Politia Romana, IRDO, Bitdefender, Voios.ro, DivaHair, DivaHair Cosmetics, Dasha, Mamica Pediatru, Johannasburg, Mothers and the City, SuntPitic.ro, biancamorus.ro, celmaibuntata.ro, Idrilog, Diana Vijulie, super40.ro, WoWMoM, PositiveMother.ro, www.educabil.ro, Music Together, DanaPredu.com, JuxiMagic.ro

Hai și tu!

 

 

Sursa foto – Școala Părinților Responsabili, Pinterest.com

 

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment