Hai la cumpărături responsabile! Știm că nu haina face pe om dar când e vorba de fapte bune OMUL sfințește locul. Așa că ia-ți familia, și vino la evenimentul Touched Romania, de vineri 28 septembrie și sâmbătă, 29 septembrie 2018! Două zile de Garage Sale cu prietenii mei care fac minuni pentru ca mamele și copiii să rămână împreună.

Vine toamna si se impune reînnoirea garderobei. Îmbini shopping-ul responsabil cu plăcerea de a dărui speranță mai departe. Ești îndrăgostit de bijuterii? Dacă nu știai povestea bijuteriilor cu suflet Touched Collection, ai ocazia să o afli acum. Dar te asigur că poți afla mai multe direct de la mamele care pun multă pasiune în ceea ce fac.

Povestea bijuteriilor a inceput in cadrul Centrului Maternal “Casa Agar” ca terapie prin artă şi creaţie, cu obiective și rezultate măsurate în persoana fiecărei mame prin valorificarea încrederii, a inițiativei, motivării și prin creșterea stimei de sine.

În interesul mamelor aflate cu copiii în situații de risc de abandon, care luptă pentru viață și familie și pentru sustenabilitatea financiară, Asociația TOUCHED ROMÂNIA (Asociația mamă) a dezvoltat întreprinderea socială TOUCHED COLLECTION prin producţie handmade de bijuterii și accesorii (din sticlă, lemn, piatră naturală, perle, cristale swarovski sau placate cu aur /argint) de către mamele din Centrul Maternal “Casa Agar”. Prin succesul acestui proiect se contribuie la succesul și șansa acestor mame de a fi responsabile în viața personală și în societate.

Așadar bijuterii frumoase, haine pentru cei mari dar și pentru cei mici, adăugăm plăcerea de a fi împreună pentru o cauză nobilă. Vremea se anunță frumoasă. Vino pe Vasile Lascăr  162 unde te asteaptă prăjituri de casă delicioase și o cafea aburindă, așa pentru a întâmpina cum se cuvine toamna.

Intrarea este liberă, important este să fim cât mai mulți pentru a ajuta mai mult.  Poți da vestea mai departe, două mâini sunt mai multe decât una!

Contribuția voastră este binevenită, cu siguranță, vizita ta va aduce zâmbete mamelor și copiilor aflați in dificultate.

Aveți aici link pentru evenimentul organizat pe Facebook – https://www.facebook.com/events/253724852150645/

 

Mariana Stan

 

 

Sursa foto – Touched Romania

 

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment