Webstock  aniversează  10 ani. Un copil care s-a făcut mare și care a reușit să strângă în jurul lui o comunitate foarte mișto. Eu sunt abia la a doua experiență alături de ei, în calitate de blogger acreditat. Până să suflăm în lumânările din tort, vă dau câteva motive să participați la Webstock.

– INSPIRATIONS, NETWORK, INSIGHTS –

Se știe deja că e cel mai mare eveniment de Social Media din România. Va avea loc vineri, pe 5 octombrie, la JW Marriott Hotel, în București. Reunește oameni  cool din industria online, un domeniu care evoluează într-un ritm alert, doar să putem ține noi pasul cu el.

Anul acesta organizatorii vin cu un spațiu mai mare, cu mai multe activari. Vor merge pe conceptul de STAGES trebuie doar să alegi unde anume dorești să activezi –Inspiration Stage,  New Trends Stage, Creativity Stage sau Galaxy Stage .

Poți alege dinainte unde vrei să participi și cât timp să petreci la eveniment în funcție de ceea ce dorești să urmărești. Ai ocazia să afli proiecte noi, prezentari și studii de caz captivante.

Puteți consulta programul conferinței aici http://www.2018.webstock.ro/program.php#top

– PARTICIPĂ GRATUIT LA SESIUNILE DE SOCIAL MEDIA DE LA WEBSTOCK – 

Pentru cei care doresc să participe și nu au reușit să obțină invitația până acum, există formularul pentru invitatiile half-day, pentru trei din cele patru scene. Invitațiile pot fi solicitate gratuit. Sunt limitate însă. Dacă ești interesat de comunicare, marketing, online, te poți înscrie, accesând link-ul direct pentru a solicita un loc în una dintre cele trei săli.

Invitația îți oferă acces gratuit la Webstock, în intervalul 14:30 – 21:00, când se desfășoară conferințele de social media, comunicare și marketing, pe cele 3 scene paralele, precum si la Gala Webstock Awards.

Lista speakerilor se află  aichttp://www.2018.webstock.ro/vorbitori.php#top

– GALA WEBSTOCK AWARDS –

Propunerile la Webstock Awards pot fi făcute în perioada 1 august – 7 septembrie 2018, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online. Propunerea nu aduce automat și o nominalizare. Nominalizarea este făcută de organizator pe baza propunerilor primite numai dacă aceasta se încadează în categorie și respectă cerințele.

Premiile Webstock 2018 se desfășoară pe parcursul a două etape: propunerile spre nominalizare & jurizarea.

Se califică acele proiecte care au fost realizate în intervalul 2017 – 2018 (august). Categoriile la care s-a aplicat sunt următoarele: Publishing, Best Use of Photography, Influencer Campaings, Bloggers Projects, Best Podcasts, Mobile Applications, Innovation, Special Projects, Best Brand on Instagram, Best Specialized YouTube Channel, Best Social Good Campaigns.

VOTUL PENTRU ABSOLUT ONLINE PERSONALITY OF THE YEAR

Vizează persoane active în mediul online care se exprimă prin intermediul blogurilor și site-urilor dar și au o prezență activă în rețelele sociale. Persoane care au creat comunități sau sunt recunoscute că voci importante în diverse domenii. Persoane implicate în activități online cu impact în rândul unor grupuri sau comunități.  Acest premiu este desemnat prin vot public online.

Țin pumnii tuturor prietenilor cu proiecte înscrise și calificate la Webstock Awards. Sper ca anul viitor să fiu și eu pe listă. Ne vedem la Webstock cu dorința de a fi mai buni în ceea ce facem, scriem și dăm mai departe.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Puteți afla mai multe accesând urmatoarele pagini:

Facebook Page: www.facebook.com/webstock/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/708357382837579/

Twitter: www.twitter.com/webstockro

Instagram: www.instagram.com/webstockro/

 

Dacă vreți să fiți la curent cu noutățile de pe blog, vă invit să dați follow paginii mele https://www.facebook.com/positivemother.  De ce nu, să împărtășim idei!

Sursa foto: Webstock

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment