Cât de ușor găsiți un produs de îngrijire pentru copii în care să aveți încredere? Aș putea  să vă fac o listă cu toate achizițiile de produse inutile, din perioada în care fetele mele au fost mici. E drept piața nu era atât de diversă și disperarea mea a fost cu atât mai mare atunci când m-am confruntat, în cazul Marei, cu o dermatitia atopică declanșată pe fondul unor intoleranțe alimentare.

A contat extrem de mult să primesc recomandarea pentru un produs care să corespundă problemelor pe care le-am întâmpinat. Ulterior m-am documentat mai bine și am aflat cheia. Scump nu înseamnă neapărat bun. Bun înseamnă grija producătorului pentru natură, teste clinice de toleranță pediatrică, formule delicat parfumate, fără alcool sau ulei essențial. Filosofia care se află în spatele produselor Klorane.

Am redescoperit gama Klorane  în cadrul evenimentului de săptamâna trecută, dedicat lansării noii game pentru copii, Klorane Bebe. Ce aduce acum, în plus, Klorane? Surprinzător sau nu continuă istoria, prin Klorane Botanical Foundation, având ca misiune împărtășirea bogățiilor naturii cu cei mici.

Calmare , hidratare, protecție

Klorane Bébé a fost creat de Pierre Fabre, în anul 1967. Acest farmacist vizionar, a înțeles foarte repede importanța îngrijirii pielii copilului folosind ce este mai bun din natură. Astăzi, la cinci decenii distanță, Klorane Bébé renaște cu formule naturale, care respectă mai mult natura și oferă tot mai multă siguranță și senzorialitate. Un ritual de îngrijire complet ce cuprinde: baie, toaletă și schimbarea scutecului.

La baza acestor formule naturale stau gălbenelele provenite din cultura BIO, integrate în formulele produselor Klorane Bébé pentru proprietățile lor calmante și protectoare, ce sunt cunoscute încă din Anchitate.

Respect pentru natură

Florile sunt recoltate manual și cultivate respectând principiile agriculturiii ecologice. Obținut prin macerarea florilor, concentratul este apoi asociat izoleucinei, un amino acid esențial care permite fortificarea apărării naturale a pielii copilului, pentru o mai bună protecție împotriva iritațiilor zilnice și împotriva uscăciunii.

Simte natura și crești odată cu ea!

Klorane Botanical Foundation dorește să transmită mai departe pasiunea pentru botanică. În fiecare an, în Franța, peste 20.000 de copii cu vârste cuprinse între 7- 11 ani se bucură de programul – Kit-ul copiilor pasionați de botanică – pentru a învăța mai multe despre natură.

Elevii claselor II – IV au parte de pachete gratuite, de pliculețe cu semințe, ierbare, postere sau un ghid de ierborizare. Mă gândesc că ideea ar prinde bine și la noi, în țară. Aflu mai multe și vă țin la curent.

Beneficiile unui produs și lecția despre simplitate în mijlocul naturii

Mara s-a simțit foarte bine pe parcursul întregului eveniment. Era deja obișnuită cu atmosfera locului de joacă de la Zarva. A realizat un tablou din plante uscate pe care îl expune acum cu mândrie. Și-a făcut noi prieteni și a învățat alături de alți copii despre beneficiile lumii naturale înconjurătoare. Micuța domnișoară a fost foarte încântată atunci când a testat noua apă parfumată ,, Petit Brin”, cu note proaspete și fructate însoțite de tonuri albe care aduc o stare de bunăstare și destindere.

Klorane împărtășește starea de bine

Cele mai bune întîlniri sunt cele cu prietenii cu care împarți aceleași valori. Din nevoia tuturor de a avea natura mai aproape, am reîntâlnit oameni dragi mie: Ana Maria Ivan, Robert Diaconeasa aka DaddyCool.roAna NovicMagda Popescu BiclineruIrina OlteanuSe pare că nu doar cei mici simțeau nevoia să fie răsfățați.

Naturalețe, siguranță, senzorialitate

Testați și voi cele trei principii Klorane. Iată produsele pe care le găsiți acum și în farmacii:

Gel delicat de spălare – Un produs 2-în-1 pentru pielea și părul copilului.

Cremă de spălare cu cold cream – Curăță delicat și hidratează pielea uscată.

Săpun hidratant delicat – Curăță corpul și fața, calmează și hidratează pielea.

Șampon pentru descurcarea părului – Curăță ușor și delicat părul și scalpul copilului.

Cremă hidratantă – O textură fluidă, nelipicioasă, care protejează pielea, calmând iritațiile.

Cremă nutritivă cu cold cream – Hidratează intens, calmează și protejează pielea uscată și foarte uscată. Eficientă pe crustele de lapte și mâinile crăpate.

Șervețele umede delicate – Curăță, hidratează și protejează pielea împotriva uscăciunii.

Lapte de toaletă – Curăță pielea, hidratează și protejează

Ceea trebuie să rețineți este că toate produsele protejează și ajută la menținerea pielii sănătoase. Îmi place să știu care produse sunt potrivite pentru copiii mei în așa fel încât să se simtă protejați, îngrijiți și răsfățați. Dacă din această relație cu produsul pe care îl utilzează mai învață că beneficiile sunt rezultatul respectului pentru natură, cred că mă pot declara mulțumită.

Prin urmare testați și voi această relație. Învățați împreună, descoperiți împreună!

 

 

Sursa foto – Tonic Advertising & Arhiva personală

 

 

 

 

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment