Martie reprezintă pentru mine un nou început. Felia proaspătă de primăvară așteptată cu sufletul la gură și savurată fără să te mai gândești ce va urma. Accesoriul perfect, de luat, de purtat, de iubit.

Apreciam mărțișoarele, florile, zecile de mesaje care circulau în dreapta și stânga sau emoția acelui sentiment că o parte din cei pe care îi iubesc e mereu cu mine. Ei…între timp lucrurile s-au mai schimbat, nu că nu-mi mai plac toate ritualurile lunii martie, dar cel mai mult iubesc TIMPUL. Este ingredientul care nu-și pierde valoarea în funcție de sezon și de cele mai multe ori te aduce cu picioarele pe pământ chiar dacă mintea ta zboară la cai verzi pe pereți.

Timp pentru mine, ceasuri, ca să nu uit niciodată că trebuie să trăiesc așa cum simt. De fapt cred că poate fi cel mai mișto cadou din lume. Are culoare dacă știi cum și cu cine să-l împarți, eternitate dacă e un sentiment la mijloc iar valoarea nu o poate influența nimeni, decât atunci când ești suficient de nebun să nu-l prețuiești.

Anul trecut scriam o adevărată odă închinată femeii. Un început de martie cu un strop de dragoste, de prețuire, transformare, inocență și versatilitate. Introspecții și percepții, draga mea, cum spunea o bună prietenă. Hai nu vă distrați copios, eram ceva mai melancolică atunci, vă las link aici să vă delectați.

https://positivemother.ro/2017/03/08/iubesc-femeia-chiar-si-pentru-o-zi/

Între timp recunosc că am învățat să prețuiesc timpul altfel, oricum nu mă dezvăț și las garda jos, nu neapărat ca pe un semn de slăbiciune, mai degrabă ca un semn asumare și maturitate. E greu să recunoști în fața oglinzii că poți fi slabă nu doar puternică sau că trebuie să te schimbi dacă vrei mai multă calitate de la 39 +

Cred că va fi cel mai scurt articol al meu, inițial trebuia să fie o simplă postare atipică despre un început optimist de primăvară. Azi vă spun doar să fiți sincere cu voi și să vă oferiți mai mult timp. Un exercițiu de voință în plus printre rolurile de femei fatale, casnicele perfecte, mamele dispuse mereu să se sacrifice, soțiile care-și întîmpină soții în cele mai sexy ipostaze, amantele gata să-și transpună povestea în paginile unui tabloid. Femeia e o chestie complexă și pofta de a trăi cu o femeie în toată nebunia sau supunerea ei ține de cât de dispus ești să scrii istorie cu ea.

Ritualul de întinerire nu există în competiția cu timpul, oricâte operații estetice ar salva aparențele. Poți începe cu interiorul dacă tot e schimbare de anotimp. Apoi treci pe la coafor, spa și restul lucrurilor care contează în imaginea de ansamblu. Cumpără-ți flori, desfă o sticlă de șampanie singură, îmbracă-ți rochia roșie sau pijamaua pufoasă și fă planuri cu tine…cu timpul. Abia din acest moment poți fi sigură că viața, dacă se imparte pentru început la doi, e mai  frumoasă decât crezi.

Viitorul începe acum. De luat, de purtat, de iubit.

About

About Me

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment