Martie reprezintă pentru mine un nou început. Mă trimite cu gândul la felia proaspătă de primăvară așteptată cu sufletul la gură după o iarna prelungă. Dacă mă gândesc mai bine ,, provocarea unui nou început,, pare accesoriul perfect pentru orice femeie indiferent de vârstă.

Până acum apreciam mărțișoarele, florile, zecile de mesaje care circulau în dreapta și stânga sau emoția acelui sentiment că o parte din cei pe care îi iubesc este mereu cu mine. Ei…între timp lucrurile s-au mai schimbat. Nu mă înțelegeți greșit, îmi plac ritualurile lunii martie, dar cel mai mult iubesc TIMPUL. Timpul primit, timpul oferit. Este ingredientul care nu-și pierde valoarea în funcție de sezon și de cele mai multe ori te aduce cu picioarele pe pământ, chiar dacă nu este cel mai bun reper din viață pentru multe dintre noi.

De aceea am început să caut timp pentru mine să nu uit niciodată că trebuie să trăiesc așa cum simt. De fapt, cred că poate fi cel mai mișto cadou din lume. Are consistență dacă știi cum și cu cine să-l împarți, eternitate dacă e un sentiment la mijloc, iar valoarea nu o poate influența nimeni, decât atunci când ești suficient de nebun să nu-l prețuiești.

Anul trecut scriam o adevărată odă închinată femeii. Un alt început de martie cu un strop de dragoste, de prețuire, transformare, inocență și curaj. Introspecții și percepții, draga mea, cum spunea o bună prietenă. Hai, nu vă distrați copios, eram ceva mai melancolică atunci, vă las link aici să vă delectați.

https://positivemother.ro/2017/03/08/iubesc-femeia-chiar-si-pentru-o-zi/

Între timp, recunosc că am învățat să prețuiesc timpul altfel, și dacă las garda jos, e modul meu de a-mi asuma toate lucrurile pe care le trăiesc. Privesc în ochi oamenii fiindcă acolo este toată povestea lor. Am fost educați că slăbiciunile ne definesc. Dacă vrem mai multă calitate în viața noastră, ar trebui să începem prin a schimba șabloanele de care ne-am lovit până acum.

Cred că va fi cel mai scurt articol al meu. Inițial trebuia să fie o simplă postare despre un început optimist de primăvară. Azi vă spun doar să fiți sincere cu voi și să vă oferiți mai mult timp. Un exercițiu de voință în plus printre rolurile de femei fatale, casnice perfecte, mamele dispuse mereu să se sacrifice, soțiile care-și întîmpină soții în cele mai sexy ipostaze, amantele gata să-și transpună în paginile unui tabloid eșecurile sau succesul de azi. Femeia e o chestie complexă și pofta de a trăi cu o femeie în toată nebunia sau frumusețea ei, ține de cât de dispus ești să scrii istorie cu ea. În felul acesta îi vei putea simți cu adevărat puterea și versatilitatea.

Ritualul de întinerire nu există în competiția cu timpul, oricâte operații estetice ar salva aparențele. Poți începe cu interiorul dacă tot e schimbare de anotimp. Apoi treci pe la coafor, spa și restul lucrurilor care contează în imaginea de ansamblu. Cumpără-ți flori, desfă singură o sticlă de șampanie, îmbracă-ți rochia roșie sau pijamaua pufoasă și fă planuri cu tine…cu timpul. Abia din acest moment poți fi sigură că viața, dacă se imparte pentru început la doi, este mai  frumoasă decât crezi.

Viitorul începe acum. Transformă-l  în ceva bun de luat aproape de inimă, poartă-l în cel mai inedite moduri, iubește-l, chiar dacă de cele mai multe ori este imprevizibil.

About

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment