Events

Pentru EA, cu EA, despre EA. Eveniment caritabil

Ești cea mai bună mamă din lume! Atunci când ajuți, iubești necontenit, te reinventezi, excelezi, plângi sau râzi cu lacrimi. Femeia care nu se teme să vorbească despre lucrurile cu adevărat valoroase din viață sau golurile din sufletul ei.

De cele mai multe ori nu ai nevoie să ți se spună asta pentru a merge mai departe, este suficienta o strângere de mână sau o îmbrățișare ca să știi că vei fi mereu acolo pentru ei. Fiindcă din momentul în care devii mamă întotdeauna vei fi  parte dintr-un întreg care depinde de tine. Fă fericită o mamă!

Sunt mame care au nevoie de ajutorul tău. Femei care au luat viața de la capăt pentru a fi mai bine. Iar luna martie nu poate să ne îndemne decat la solidaritate feminină. Ce poate fi mai puternic decât mai multe femei alături pentru o cauză care susține alte femei aflate în situații critice.

Am avut marea surpriză și placere să aud că prietenii mei dragi de la Touched Romania despre care v-am scris de nenumărate ori și alaturi de care am facut multe evenimente, pun la cale ceva diferit, alături de un tânăr extrem de pasionat de modă și frumos.

Pe Valentino Groza ( Owner Atelier by Valentino Groza ) fascinația pentru stil l-a purtat mai departe prin capitalele modei, în toate colțurile lumii.

Aici viziunea lui a prins și mai mult contur pe materialul de bază, Italia, il paese della moda.

Acum vrea să aducă și la București viziunea sa holistică de fashion, de stil și educație. Pentru asta învață mereu din detalii, și nu va termina niciodată de învățat.

Cum este atunci când un bărbat pune umărul la fericirea une femei? Măreț, evident. Cert este că vrea să ajute mamele de la Casa Agar în maniera sa originală.

Pe 6 Martie, începând cu orele 18:30, la Nod makerspace, sunteți invitați la o seară minunată între prieteni, oameni frumoși și dispuși să facă fapte bune.

Un eveniment caritabil organizat în scopul strângerii de fonduri pentru mamele aflate în situații critice de la Centrul Maternal Casa Agar, Touched România.

În cadrul evenimentului vom socializa la un pahar de vin, vom asculta și dansa pe muzică live, ne vom cunoaște mai bine și ne vom delecta cu un scurt workshop despre noile tendințe vestimentare realizat de Valentino Groza.

Abia aștept să-i cunosc și pe invitații săi – Marian Vasilescu, participant la Vocea României (echipa Smiley) și semifinalist la Românii Au Talent, Marius Mihalca, blogger, Mihalca.ro, autorul romanului “Poveste în zodia cancerului”, Vlad Caraiman, Personal Trainer la World Class România, Denisa Tănase ( bambimusic.ro)

Evenimentul va fi prezentat de Robert Diaconeasa aka DaddyCool.ro. Robert este prietenul și omul alături de care aplaudam cu tărie acum câțiva ani de zile sintagma mea -kind is the new cool- și iată că prin faptele și proiectele sale a transformat zeci de vieți în bine.
Andreea Tămas Popescu este o altă invitată a serii, o super femeie pe care am cunoscut-o anul trecut la ziua lui Robert prin proiectul Dăruiește ziua Ta. Un om cu suflet bun.

Iată câte motive să fiți acolo. Hai să facem viața mai bună pentru mame și femei care merită mai mult de la viață.

Donația minimă sugerată este 50 Ron. Dacă totuși nu puteți ajunge, vă puteți alătura campaniei specificând “Primăvară”,
Cont Bancar: RO35BRDE445SV42798764450, Banca BRD Ștefan cel Mare.

Link-ul de facebook al evenimentului este acesta https://www.facebook.com/events/783776658658450/

Facem o primăvară frumoasă, pentru cei la care este încă iarnă în suflet!

 

 

 

Sursa foto: Touched Romania

About

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments

Write A Comment