Fericirea copiilor începe cu timpul de calitate petrecut alături de ei. Cu toții suntem prinși între agenda zilnică, serviciu, familie, treburile casnice și copii. Ce sunt capabili să înțeleagă? Care sunt, în realitate, nevoile lor? Cum percep ceea ce îi înconjoară? A fi părinte se învață, iar cele mai frumoase lecții le învățăm împreună.

Forbes Kids răspunde la toate aceste întrebări prin festivalul dedicat copiilor și părinților cu chef de joacă și învățare. Aveți poftă de o plimbare până la Mogoșoaia în weekend? Haideți sâmbătă, 6 iulie, la Forbes Kids Festival – Pași spre viitor!

Ca să înțelegeți mai bine câte surprize faine vă așteaptă am stat de vorbă cu Magda Popescu Biclineru, redactor-șef al revistei Forbes Kids și Valentina Merlici, redactor Forbes Kids.

Fetele mi-au povestit lucruri faine despre munca unei întregi echipe care a lucrat serios la fiecare detaliu pentru ca toată lumea să se simtă bine. Eu am rezumat pentru voi cinci motive care să vă determine să fiți  pe platoul de la Mogoșoaia, sâmbăta aceasta între orele 10.00 și 20.00.

1. Este un festival creat din dragoste pentru copii!Toate activitațile sunt gândite astfel încât să bucure atât copiii cât și părinții!

La ediția precedentă ne-am luat prietenii și am uitat să fim adulți pentru câteva ore. Dorul nostru de copilărie s-a îmbinat foarte bine cu nevoia copiilor de a trăi experiențe noi.

Printre cafele și sucuri naturale savurate cu plăcere, ateliere de teatru și improvizație, plimbări în picioarele goale prin iarbă, am realizat că butonul de pauză ar trebui apăsat mai des.

2. Se anunță o zi frumoasă de sâmbătă. Pe pajiștea de la Mogoșoaia e loc pentru toată lumea care iubește căldura soarelui și verdele copacilor!

Nu aveți nevoie decât de cremele pentru protecție solară, hidratare și bună dispoziție pentru a a da startul unei zile reușite.

3Festivalul are un concept unic bazat pe meserii!

Copiii –  mai mari sau mai mici – vor avea ocazia să descopere tainele diverselor profesii: architect, bijutier, olar, actor, pictor. Lista meserilor prezente la Forbes Kids Festival 2019 nu se oprește aici.

Noi ne-am simțit excelent anul trecut alături de Ana Maria Ciuhuță și echipa de la Mamprenoare. Am testat oferte de care fetele mele au fost super încântate. La târgul de meserii Paula și Mara au scris și vorbit despre meseriile pe care ar dori să le urmeze: jurnalist și designer vestimentar.

4. Mâncare și băuturi baby friendly!

De-a lungul timpului ne-am format obiceiuri mai putin sănătoase doar ca să ne facem plăcerea de a mânca ceva gustos. Gustos în varianta Forbes Kids Festival înseamnă și sănătos. Aici veți găsi oferte de mâncare, dulciuri și băuturi care să vină în ajutorul părinților dornici de un meniu divers și sănătos.

5. Programul artistic pentru copii este minunat!

 Acestea sunt doar câteva indicii, alegerile le faceți voi.

  • reprezentații ale Operei Comice
  • Bubble Show
  • demonstrație de scrimă
  • muzică & dans,
  • spectacol de percuție
  • tombola cu premii
  • Mini Discotecă    

Intrarea la Forbes Kids Festival este liberă, la fel și participarea la ateliere.

O parte din prietenii, blogeri de parenting, vor fi și ei acolo. BebeH, Modern Dads, Blogulmamei.ro, Cristina Călin Blog, Bianca Moruş, Alexisme, solonaria.ro.  Daca doriți să-i cunoașteți în offline, nu trebuie decât să veniți.

Am găsit mai mult decât 5 motive să faceți o escapadă în natură și să spuneți DA, distracției! DA, timpului cu copiii voștri! DA, pașilor frumoși spre viitor. Have fun in the sun!

 

Sursa foto – Arhiva personala & Magda Popescu Biclineru, Valentina Merlici

About

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.



Facebook Comments
Author

Write A Comment