Fericirea este, fără îndoială, dincolo de provocările și durerile care te copleșesc AZI.  Este motivația din acele zile când ne întrebăm unde vom găsi puterea, e partea bună a emoțiilor amestecate atunci când spunem că pesimismul nu are ce căuta în viața noastră.

Încercăm drumuri noi fără să știm ce ne face cu adevărat fericiți. Contextul fericirii se schimbă în funcție de modul în care știm să întâmpinăm momentele din viață. Unii i-ar spune reînnoire, alții creștere sau schimbare.

Ce ne inspiră să fim fericiți?

Trăim cu obligația zâmbetelor. Ca și cum ar trebui să fim fericiți mereu și pretutindeni. Chit că suntem sau nu cu adevărat așa. Pentru mulți dintre noi, viața chiar nu este ușoară. Majoritatea oamenilor au momentele lor fericite sau mai puțin fericite și totuși mulți se descriu ca fiind cu adevărat fericiți, inclusiv atunci când se confruntă cu circumstanțe dificile și cu obstacole.

Femei care inspiră este noua campanie națională de empowerment pentru femei lansată de Itsy Bitsy pentru a crește starea de bine și bucuria de viață în rândul acestora. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, depresia a devenit principala cauză de îmbolnăvire şi dizabilitate la nivel mondial și conform studiilor medicale femeile sunt cele mai vulnerabile la depresie.

Nevoi de bază ale femeilor ca apartenență și conectarea sunt susținute prin campania Femei care inspiră lansată de Itsy Bitsy FM, ca un dar de primăvară pentru femeile din România.

Sunt onorată să fac parte din această campanie, de aceea vă îndemn și pe voi să intrați pe www.femeicareinspira.ro pentru a afla mai multe detalii și totodată să spuneți ce anume vă aduce o stare de bine, ce anume vă face fericite.

Luni, 9 martie, începand cu ora 9.00 voi intra în direct cu Marius Constantinescu  la Happy Music să vorbim despre fericire, emoții pozitive și cum măsurăm evenimentele fericite sau nefericite din viața noastră.

Vedete ca Andreea Marin, Sore, Feli sau Melania Medeleanu au împărtășit informații despre ce le face pe ele fericite și cum aleg să își mențină starea de bine.

S-au alăturat alte femei ca și tine, care au transmis mai departe ce anume face optimismul să funcționeze alături de pesimism.

Fiindcă suntem în luna martie, o lună dedicată femeilor, vă invit să scrieți și voi ce anume vă face fericite. Intrați pe www.femeicareinspiră și promovați ideea că fericirea este un lucru pe care ar trebui să îl întreprindem împreună. Femei unite care vorbesc cu sinceritate despre construirea unui model personal al fericirii.

Sunt invitate toate femeile care vor să ajute cu experienta lor de viață, cu împartașirea soluților pe care ele le-au descoperit, când au reușit să își crească serotonina, chiar dacă treceau prin provocări mari în viață.

Cele mai inspiraționale povești de viață, mesaje de încurajare pe care femeile aleg să le împărtășească pe site-ul campaniei sunt premiate cu o ședință foto profesională în studioul Alinei Botica.

Toate fotografiile vor crea expoziția foto Femei care inspiră, care va putea fi văzută la finalul lunii martie în mai multe locuri din București.

Haideți să vorbim despre fericire. Să facem un obicei din a vorbi de spre lucrurile care ne împlinesc, la fel de mult cum ar trebui să luptăm pentru acele momente potrivite care ne fac să înțelegem că fericirea este un proces.

Mai multe detalii se pot găsi pe www.femeicareinspira.ro, https://www.facebook.com/femeicareinspira/ și www.itsybitsy.ro.

About

Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.Facebook Comments
Author

Write A Comment