Cred că de Paște luăm cu toții o gură de Rai. Cadoul pe care ni-l oferă D-zeu an de an să vadă ce știm să facem cu el.Credincioși, necredincioși, practicanți sau nu, transpunem Învierea după suflet.
De fapt, în lumea asta modernă am dobândit această flexibilitate de a sărbători mai mult sau mai puțin ritualic, rapid și virtual, dar fiecare cu propria bucățică de D-zeu asimilat după educație, religie sau implicare.

Paștele este metafora perfectă pentru ceea ce unii ar numi LUMINA din noi.


Cea care ne face să fim mai buni, să vedem esența lucrurilor, să apreciem acea complementaritate dintre alb și negru, bine și rău, dincolo de orgoliu.

Paștele este o sărbătoare născută din puterea sacrificiului, care ne arată cât de importantă este diferența dintre a fi fericit și a avea un sens în viață.

Paște cu bine, dragilor! Să dăm vieții noastre un sens.

About


Scriu despre viața trăită cu pasiune și lucrurile în care cred și mă regăsesc. Poate nu vor fi cele mai cool tendințe și atitudini undress for success. În multe dintre ele te vei regăsi și tu.

Știi momentul acela când te uiți în oglindă și nu-ți place? Multe dintre noi fugim de acest moment, însă viața începe exact din acest punct. Alegerea e numai a noastră.

Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter.

Facebook CommentsAuthor


Write A Comment